Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич заяви, че е

...
Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич заяви, че е
Коментари Харесай

Терзич след победата с 4:1: Не трябваше да допускаме ранен гол през второто полувреме

Старши треньорът на Борусия (Дортмунд) Един Терзич съобщи, че е удовлетворен от представянето на тима при успеха над Севиля с 4:1 в Шампионската лига, само че не и от това, че отборът позволи гол рано през второто полувреме. 

„ Не съм удовлетворен от това, че ни вкараха гол още при започване на второто полувреме. Позитивното е, че не се стигна до някакъв срив. Имахме още сила и успяхме да задържим преднината си “, разяснява Терзич, чийто тим заема второ място във краткотрайното класиране в групата. „ Не всичко беше на равнище през днешния ден. Не сме не запомнили какво се случи в събота, само че това беше дуел от Шампионската лига. Трябваше да излезем на 5 точки пред Севиля в подреждането. Успяхме да го създадем и сме щастливи от постигнатото “, сподели още Един Терзич. 

На въпрос за младия нападател Юсуфа Мукоко, който бе титуляр против Севиля, Терзич отговори: „ Хареса ми, че беше доста деен през цялото време. Въпреки, че не съумя да се разпише, той бе замесен в доста от обещаващите ни офанзиви през днешния ден. Създаваше свободни пространства за тима. Всичко е въпрос на време. Трябваше да се възнагради с попадение, само че това, че видяхме да дава всичко от себе си за тима, беше задоволително. “

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР