Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Берое Николай Киров сподели мнението си след
Коментари Харесай

Николай Киров: Всяка точка е важна за нас

Старши треньорът на Берое Николай Киров показа мнението си след нулевото тъждество с Пирин в мач от 13-ия кръг на efbet Лига. Настваникът на " заралии " акцентира на това, че би трябвало доста работа в двете етапи на играта и съобщи, че всяка точка е значима за тима.

" Всяка една точка ще е значима за нас. Имаме много проблеми към окомплектоването на състава. Не като броя хора, а като нехомогенната група, с която разполагаме. Там ни е казусът и той си пролича след 70-ата минута, когато трябваше да вършим смени. Нашите смени са на много по-различно равнище от останалите. 
 Пирин и Берое не съумяха да стигнат до по този начин мечтаните три точки Пирин и Берое не съумяха да стигнат до по този начин мечтаните три точки
С неналичието на характерен таран се трансформира напълно това, което бяхме възнамерявали. Трябваше да играем с двама по-раздвижени индивида начело. Доволен съм от влизането на Божидар Пенчев. Ако продължава по този начин, ще има нужния брой шансове, тъй като мисля, че е подготвен за елитния ни футбол. 

До 70-ата минута стояхме малко по-стабилно във фаза отбрана, само че офанзивите ни завършваха някъде към 20-ия метър. Не успяхме да доразвием най-важните неща в една офанзива. Ще би трябвало да се работи и в двете етапи и да се натъртва на верните извършения, с цел да оправим проблемите. 

Ще търсим наложително укрепване през зимата. Ако има играч, който има нужните качества, ще бъде притеглен, само че главно през зимната пауза ще се случват нещата. Нямам опция да направя селекция в този момент, интервалът е по-лош, само че ще се оправим. Няма леки мачове за нас. Всеки мач за нас е сложен, въпросът е до Нова година да съберем колкото е допустимо повече точки ", съобщи Киров.

Снимка: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР