Старши треньорът на Берое Николай Киров коментира драматичната загуба на

...
Старши треньорът на Берое Николай Киров коментира драматичната загуба на
Коментари Харесай

Николай Киров: Ако бяхме отбелязали, щяхме да спечелим

Старши треньорът на Берое Николай Киров разяснява трагичната загуба на своя тим от Левски с 0:1 след гол надълбоко в добавеното време. Специалистът не бе удовлетворен от развоя на мача и на няколко пъти означи, че отборът му ще работи върху психическата конфигурация.

" Получи се неприятна обстановка. Излезе наш бранител, с цел да получи здравна помощ и не успяхме да затворим тази зона. Нашите шансове бяха през втората част на контраофанзива. Ако бяхме отбелязали гол, щяхме и да спечелим дуела ", стартира Киров.

" Неприятно е, като загубиш по този начин дуел. От едната прекаленост, отидохме в другата. Трябва да поработим върху психическата конфигурация на играчите, тъй като следва значим мач. Нормално е, има напрежение върху играчите. Направиха се нужните корекции, както като инструкции, по този начин и като промяна на полувремето. Липсваше ни последното допиране, с цел да приключим обстановките ", продължи наставникът на Берое.

" Трудно мога да намеря позитив, когато загуби даден тим и то по този метод. Винаги негативите ще са повече. Работата през седмицата ни ще е върху психическата част. Мислим за идващия дуел. Не мога да кажа по какъв начин ще подходим против Пирин. Има много хора, които висят с наказване. Трябва да забележим и дали има контузени ", приключи Николай Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР