Старши треньорът на Берое до 17 години Иван Желев, който

...
Старши треньорът на Берое до 17 години Иван Желев, който
Коментари Харесай

Временният треньор на Берое: Важно е какво ще се случва в клуба оттук нататък

Старши треньорът на Берое до 17 години Иван Желев, който застана отпред на представителния отбор за баража против Спортист, разяснява мача.
 Петър Колев: Мога да посочи доста аргументи за загубата, само че не е това най-важното
Петър Колев: Мога да посочи доста аргументи за загубата, само че не е това най-важното

Ето какво сподели

" Благодаря на всички почитатели на Берое, които пропътуваха дистанцията до Велико Търново, както и на домакините, тъй като те също участваха в поддръжката на тима.

Ясно е, че в нашият тим има по-класни футболисти. Важно беше да го потвърдят. Радостното е, че през днешния ден нещата се получиха, въпреки че допуснахме гол. Видя се, че има нарушаване. Хубавото е, че издържахме и победихме.

Не желая да разясня нещата, които са били до момента. Важно е какво ще се случва в клуба оттук насетне. Това ме интересува. Имаше смяна в метода, по който искахме да играем. Имахме преимуществото нашият съперник да не знае по какъв начин ще играем. В дните, които имахме, анализирахме съперника и се подготвихме добре.

За мен значимото е да работя в Берое. Ръководството ще взема решение какво ще се случва. Лично аз няма по какъв начин да повеждам тима, тъй като лицензът, който владея, не ми разрешава ", съобщи Желев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР