Старши треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо сложи край на зимната

...
Старши треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо сложи край на зимната
Коментари Харесай

Херо няма да привлича повече нови в Берое

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо постави завършек на зимната селекция на отбора. Специалистът притегли седем нови попълнения - един българин и шестима чужденци. Със заралии се обвързаха вратарят Генадий Ганев, Крум Стоянов, Алиун Фол, Гаю Макута, Теди Мезаг, Стиви Фуртадо и последният нов - Октавио Мантека.

“Взехме задоволително играчи, тъй че в действителност можем да кажем, че това ще е селекцията ни за пролетта. Надявам се те да се приспособяват бързо и да ни помогнат”, показа Херо пред “Тема Спорт”.
Той разкри забавна детайлност към последното попъленние - бразилския халф Октавио Мантека. Преди да подпише със заралии, той изкара проби в Царско село. Старозагорци обаче са му предложили по-добри условия.
“Познавам добре Октавио. Исках го още до момента в който бях треньор в Казахстан на Иртиш. Но тогава по една или друга причина не успяхме да го притеглим. Радвам се, че го взехме в Берое. Така че с него можем да сложим завършек на селекцията”, добави Димитров.
До неговото привличане се стигна, откакто считаният за сигурен нов Омар Косоко отхвърли да подпише със “зелените”. “Не се схванаха с управлението за изискванията. Ние повече нямаше какво да направим”, сподели Херо.

Днес след къса отмора Берое възобновява занимания. Тренировката ще е първа след лагера в Турция, който завърши с тежка загуба с 0:3 от полския Заглебие (Любин). В сряда заралии одобряват Нефтохимик в поредна контрола. Последната инспекция ще е на 8 февруари, когато за амч под Аязмото ще пристигна различен отбор от Втора лига - Ботев (Гълъбово). Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР