Старши треньорът на Берое Александър Томаш взе в групата девет

...
Старши треньорът на Берое Александър Томаш взе в групата девет
Коментари Харесай

Томаш взе в Берое девет юноши за мача срещу Севлиево

Старши треньорът на Берое Александър Томаш взе в групата девет юноши от школата за утрешния дуел от шампионата за Купата на България против Севлиево. Пет момчета са част от състава на Берое U19, който играе в Елитната група. Очакванията са на следващия ден някои от тях да вземат присъединяване в дуела и да запишат първите си минути със зелената фланелка. В групата за мача попадна и последното попълнение Марко Адамович, който получи картотека за дуелите на Берое.

Берое излиза против Севлиево, който победи плевенския Спартак. Срещата от първия кръг на конкуренцията е от 16 ч. на стадион Раковски. Победителите в този стадий се излъчват посредством премахване в една среща. При тъждество в постоянното време, се играят две продължения по 15 минути, а при продължаващо тъждество и след края на продълженията, се извършват дузпи.

Групата на Берое за дуела:

Михаил Михайлов, Богомил Цинцарски, Антон Карачанаков, Борислав Цонев, Валентин Иванов, Веселин Пенев, Денислав Станчев, Драгош Фиртулеску, Емин Ахмед, Иван Иванов, Камен Хаджиев, Костадин Пеев, Марко Адамович, Надим Ангелов, Никола Гавов, Павел Виданов, Пламен Тенев и Серджиу Негрут.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР