Старши треньорът на Берое Александър Томаш сподели първите си впечатления

...
Старши треньорът на Берое Александър Томаш сподели първите си впечатления
Коментари Харесай

Томаш: Цонев не разочарова

Старши треньорът на Берое Александър Томаш показа първите си усещания след равенството 1:1 против отбора на Етър (Велико Търново). Младият експерт направи къс разбор на конфликта от 9-ия кръг на шампионата.

“Имахме обстановки, само че не успяхме да отбележим гол. Етър ни вкара гол без да имат положения. Рискувахме и успяхме да се върнем в мача. Футболът победи в днешния ден. Трябват повече мачове, които да радват почитателите. Съжалявам доста, че изпуснахме трите точки, само че би трябвало да работим още”, стартира треньорът на “зелените”.

“Опитваме се да сложим в главите на футболистите, че би трябвало да сме водещ тим на терена. Искам да бъдем тим, който да бъде преобладаващ от първата до последната минута”, добави още той.

“Ние бяхме тимът, който се опитваше да има топката. Днес не ми хареса играта без топка. Трябва да се работи в тази посока”, проучва играта на Берое.

“Цонев бе под равнището си. Той ще израства доста по-бързо, в случай че всички го смъкваме на земята. Цонев бе един от хората, които ме разочарова през днешния ден ", приключи Томаш.

Първа лига 9 кръг, петък 21 септември  Етър 1:1краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР