Старши треньорът на баскетболния Олимпиакос Йоргос Барцокас се върна към

...
Старши треньорът на баскетболния Олимпиакос Йоргос Барцокас се върна към
Коментари Харесай

Треньорът на Олимпиакос хвали Везенков

Старши треньорът на баскетболния Олимпиакос Йоргос Барцокас се върна към интервала си в Барселона през сезон 2016/2017, когато в състава на каталунците бе и българинът Александър Везенков.

" Направих неточности. Имах опцията да пребивавам във приказен град като Барселона, да съм треньор на приказен тим, да доведа фамилията си с мен и да бъдем дружно ", описа 57-годишният експерт в програмата на DAZN - `The Coaching Experience`.

" Беше все едно да съм в парадайса. Но краят беше като меланхолия за мен ", посочи Барцокас.

Гръцкият треньор дойде в Барселона през лятото на 2016 година след сполучлив следва в съветския Локомотив Кубан, с който взе участие във Финалната четворка на Евролигата. Сезонът с каталунския отбор обаче не се разви съгласно упованията и Барцокас трябваше да се раздели с Барселона през лятото на 2017 година.

При каталунците, по времето на Йоргос Барцокас, Везенков получаваше малко игрово време и имаше непостоянна роля в състава, само че в този момент е измежду водачите на Олимпиакос.

" Той прави отличен сезон ", съобщи Барцокас във връзка българинът, който е любимец за оценката за Най-полезен играч тази година в Евролигата.
 Нова победа за Олимпиакос и Александър Везенков в Гърция
Нова победа за Олимпиакос и Александър Везенков в Гърция

Българинът приключи с 11 точки, 7 битки и 3 асистенции

" Саша направи отличен сезон и предходната година, само че тази е още по-добре. Не единствено поради статистиката му, само че поради въздействието му върху играта ни ", добави старши треньорът на гръцкия Олимпиакос, който е водач във краткотрайното класиране в Евролигата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР