Старши треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов и капитанът

...
Старши треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов и капитанът
Коментари Харесай

Левски Лукойл е отбор №1 на месец октомври

Старши треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов и капитанът Асен Великов получиха премията за " Отбор на месец октомври ", която се дефинира в ежемесечната анкета измежду спортните редакции. Двамата получиха наградата от името на клуба след серията от победи, която реализираха " сините " в Националната баскетболна лига и в шампионата за Купата на ФИБА Европа. Втори в допитването остана различен баскетболен отбор - този на Балкан Ботевград, а трети е националният тим по спортна аеробика.
 Наградиха БК Левски Лукойл за тим на месеца @@@

" Благодаря за гласуваното доверие. И през октомври, и през ноември успяхме да извадим максимума от сгъстената стратегия, която имахме. Иска ми се да продължаваме да играем по този начин и премията е спомагателен тласък да развиваме тима ", сподели Папазов.
 Наградиха БК Левски Лукойл за тим на месеца @@@

" Отборът бе събран единствено преди няколко месеца, тъй че упованията ми са да играем все по-добре с напредването на времето. Надявам се, че ще продължим сполучливото показване в Европа и България ", сподели Великов. Запитан за упованията си за втората фаза на шампионата за Купата на ФИБА Европа, където Левски Лукойл ще играе с Балкан, унгарския Алба Фехервар и израелския Ирони Нес Циона, Папазов отговори, че е позитивно, че двата български тима са се паднали в една група.
 Наградиха БК Левски Лукойл за тим на месеца @@@

" За нас и Балкан е позитивно от позиция на това, че ще ни спести по едно пътешестване. В последните години, при неналичието на ЦСКА, Балкан е най-големият дразнител за нашите почитатели. Но сме наясно, че групата е доста мощна. Унгарците са класен тим и демонстрираха това против Рилски състезател, като в Самоков завоюваха с лекост. За мен най-хубавият отбор в групата е този от Израел. Сигурен съм обаче, че и четирите отбора имат упоритост за продължение напред ", сподели Папазов.

Треньорът на " сините " изрече терзанието си от идната липса на публични мачове, само че разгласи, че тя ще бъде обезщетена с по-усилени тренировки.
 Наградиха БК Левски Лукойл за тим на месеца @@@

" Утре играем с Академик, след което нямаме формален мач до 12 декември, когато стартира втората фаза на шампионата на ФИБА. Това е интервал, в който ще би трябвало да упражняваме по-здраво. Отборът е добре комплектован, няма потребност от нови играчи това, че загубихме от Арис в сряда, не е съдбовно. Знаете, че мачът бе без значение за нас, а и бяхме без двама съществени състезатели в лицето на Калоян Иванов и Божидар Аврамов, който се разболя тъкмо преди мача. Приемам метафизичен тази загуба ", разгласи още Папазов.

Старши треньорът на Левски Лукойл бе запитан и за идното изключително Общо заседание на Националната баскетболна лига, на което се чака генералният управител Лили Борисова да бъде освободена от заеманите от нея функционалности, само че той отхвърли коментар по тематиката изрично.

ГАЛЕРИЯ

Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР