Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, е доволен, че

...
Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, е доволен, че
Коментари Харесай

Шави: Показахме манталитет на победители

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, е удовлетворен, че испанският гранд е посочил манталитета си на победител при успеха с 2:1 против гостуващия Порто в петия кръг на група " Н " на Шампионската лига по футбол.

С триумфа каталунците събраха 12 точки и си подсигуряваха класиране на осминафиналите за първи път от три години. В последния кръг те гостуват на белгийския Антверп, който е финален в класирането без актив, а даже тъждество ще им обезпечи първото място.  

Бразилецът Пепе даде задатък на " синьо-белите " след половин час игра на " Камп Ноу ", само че Барса стигна до поврат с попадения на португалците Жоао Кансело (32 минута) и Жоао Феликс (57).  

" Нуждаехме се от това след двете сложни години в Шампионската лига. Получихме гол, само че реагирахме по най-хубавия метод и показахме нрав на спечелили. Тази победа е крачка в вярната посока и значи доста за клуба. Постигнахме една от задачите си за сезона. Това сигурно ще ни успокои и ще ни даде в допълнение самочувствие. Справихме се добре и това ме изпълва с благополучие Доволен съм, че прогресираме. Трудно е да решим всички проблеми на Барселона, само че е хубаво, че можем да се поздравим с класирането на осминафиналите. Да, има какво още да надграждаме. Трябва да останем скромни и да продължим да работим. Някои неща направихме добре, други - не толкоз, само че се надявам тази победа да бъде повратна точка за нас ", сподели Шави.  Порто и Шахтьор имат по 9 точки, като португалците имат преимуществото на успеха с 3:1 в първия мач, а в последния кръг одобряват съперника  и даже при тъждество ще се класират за етапа на елиминациите. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР