Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен похвали отбора за победата

...
Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен похвали отбора за победата
Коментари Харесай

Сетиен: Победихме благодарение на ВАР

Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен похвали тима за успеха над Реал Сосиедад с 1:0. " Лос кулес " стигнаха до триумфа с попадение на Лионел Меси от дузпа. Наказателният удар беше отсъден за игра с ръка на Робин Льо Норман, а реферът Хуан Мартинес Мунуера взе решението след консултация с ВАР.

" Знаехме, че мачът ще е доста сложен. Съперникът ни имаше 6 следващи победи, в това число против Реал Мадрид на " Сантиаго Бернабеу ". Те са финалист за Купата на краля, имат мощни футболисти и умеят да задържат топката ", похвали гостите Сетиен.

" С изключение на обособени моменти, контролирахме срещата. Често създавахме положения пред противниковата врата. Победихме с помощта на ВАР. Не видях добре обстановката с дузпата от скамейката, бях надалеч ", изясни наставникът на каталунците.

" За да стигнеш до голово положения, би трябвало самообладание. Понякога ние много избързваме. Но когато противникът се опита да нападна, това оставя свободни пространства, които ние умеем да използваме. Имаме добър тим, с темперамент. Това е нещо, което ми харесва. Спечелихме значима победа и в този момент чакаме да забележим какво ще направи Реал ", добави Сетиен. Примера дивисион 27 кръг, събота 7 март  Барселона 1:0краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР