Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде е готов да рискува

...
Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде е готов да рискува
Коментари Харесай

Барселона рискува Бускетс срещу Рома

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде е подготвен да рискува с стартирането на Серхио Бускетс в игра в първия четвъртфинален мач от Шампионската лига против Рома.

29-годишният футболист към момента не е изцяло възобновен, само че в мача против Севиля при неговото неявяване се видя какъв брой основен игра за Барселона е той.

Играчът продължава с интензивното си лекуване. Футболистът ще бъде тестван през идващите 48 часа и на първо място във вторник ще бъде решено дали той ще вземе присъединяване в мача против Рома.

Бускетс претърпя фрактура на десния си крайник в осминафиналния мач реванп от Шампионската лига против Челси и от този момент не е играл.

Серхио Бускетс към момента не е възобновил тренировки наедно със своите съотборници. В тима са с нараснало внимание, тъй като са наясно, че на този стадий от сезона е извънредно значимо цялостното възобновяване на играча.

В Севиля Иван Ракитич размени Бускетс, само че не се показа безапелационно.

От своя страна Ернесто Валверде е оптимист и е убеден, че ще може да го употребява в мача против Рома. Треньорът знае какъв брой значимо е да може да разчита на един от капитаните и и се усеща спокоен, че Бускетс ще бъде на линия.

Всички са в очакване на Серхио Бускетс, който има две тренировки, след които ще се знае дали ще бъде в положение да се завърне и да бъде разполагаем на Валверде.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР