Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес напомни на футболистите, че

...
Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес напомни на футболистите, че
Коментари Харесай

Чави: Гостуването в Мадрид няма да реши нищо

Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес подсети на футболистите, че неделното посещение на Атлетико Мадрид " няма да реши нищо ". Специалистът желае да понижи сериозния напън върху Барса преди основния мач в столицата. 

" Всяка седмица е по този начин: идващият мач е най-съществен. Той няма да реши нищо, само че възможното закъснение в точките би било удар по упоритостите ни. Това е комплицирано място за посещение и те са много мощни в отбрана. Ще бъде мъчно за нас да бъдем по-ефективни спрямо последните ни няколко мача. Грешките ни са по-скоро душевен проблем, в сравнение с проблем със самата игра. Ние доминирахме и създавахме положения, само че би трябвало да решаваме по-рано мачовете. Трябва да сме по-силни в избрани детайли. Много превъзхождаме нашите противници, само че от време на време позволяваме неточности ”, сподели Чави. 

“Опитваме се да вдъхнем убеденост на играчите, с цел да не вършат неточности, само че футболът е игра на неточности. Трябва да сведем до най-малко тези пропуски, с цел да спечелим. Срещу Интерсити сами си направихме живота сложен. Срещу Еспаньол ни липсваше успеваемост. Срещу Интерсити беше друго. Допуснахме три гола и това не може да се случи. Трябва да бъдем много по-агресивни ", съобщи Чави пред медиите. 

Барселона и първенецът Реал Мадрид имат по 38 точки на върха в класирането в Ла Лига, а по-рано през днешния ден " белите " изгубиха с 1:2 като посетители против Виляреал.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР