Старши треньорът на Балкан Тони Дечев не остана доволен от

...
Старши треньорът на Балкан Тони Дечев не остана доволен от
Коментари Харесай

Тони Дечев: Концентрацията ни беше под всякаква критика

Старши треньорът на Балкан Тони Дечев не остана удовлетворен от представянето на тима си, макар успеха с 98:87 над Черно море Тича в дуел от осмия кръг на НБЛ. 

" Разочароващ мач с оглед отбраната на нашия тим. След положителното начало нищо не предвещаваше злополуката, която се случи във вторите 10 минути на мача. Не мога още да си обясня дали някои хора схващат какво си приказваме на анализа, на видео анализите. Концентрацията е под всякаква рецензия, мислехме, че мачът е приключил. Такава втора част, която направихме, е неприемлива, а ние го вършим към този момент в няколко следващи срещи ”, разяснява Дечев. 
 Пета победа за Балкан в НБЛ Пета победа за Балкан в НБЛ
“Надявам се с тези мачове, които имаме в цикъл сряда-събота, до края на декември, когато имаме по-малко срещи, да се съберем и да потренираме по-сериозно, тъй като е неприемливо това. Независимо против кой тим. Не подценяваме Черно море Тича. Те започнаха доста добре, вкарват приблизително по 86 точки, през днешния ден вкараха също толкоз. А нашата съществена задача беше да ги ограничим. Но нямаше никаква отговорност, най-много във фаза отбрана. Това е неприемливо за нашия тим, за претенциите, които имаме. А и за мен, естествено, тъй като аз също съм част от този тим. За страдание, ние към момента не можем да намерим това периодично повтаряне на положителни и неприятни моменти, получават се големи амплитуди ”, сподели още Тони Дечев.

" Ние чакахме тежък мач, защото след загубата в Европа беше неизбежно малко да паднем духом. Важното е, че взехме този дуел - дали с неприятна или добра игра, няма значение. Но занапред нататък би трябвало да стартираме да подобряваме играта си в нахлуване, и в отбрана, изобщо във всичко. Започнахме доста добре, само че може би си повярвахме, че сме ги победили. А този треньор, който е отпред на отбора, просто промени образа на отбора ", показа баскетболистът на Балкан Павлин Иванов.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР