Старши треньорът на Азрудин Валентич даде подробен коментар след загубата

...
Старши треньорът на Азрудин Валентич даде подробен коментар след загубата
Коментари Харесай

Азрудин Валентич: Левски е топ отбор в топ форма

Старши треньорът на Азрудин Валентич даде обстоен коментар след загубата с 0:2 от в Първа лига. Той съобщи, че Левски е тим в топ форма, само че промените, които е направил, са били неточност и са довели до допускането на втори гол.
" По време на подготовката за този мач и от анализите на иргата на левски знаехме, че те ще насищат халфовата линия и мисля че през първата част вкарват топката в центъра прекомерно постоянно. Това беше проблем, те отнемаха топката и правеха прехода доста добре и когато не направиш нещо, с цел да задържиш топката, губиш доста сила ", стартира Валентич.
" Загубихме ужасно доста единобордтва през първото полувреме. Невероятно показване от Левски. През второто полувреме променихме тактиката, минахме с 4 в линия. Имахме положителни офанзиви, само че трябваше да сме доста по-ефективни. Имаше 100% късмет пред Па Конате "
" Държиш мача 0:1, само че би трябвало да промениш нещо. Искахме да намерим точния миг дали да вкараме свежи хора, или да продължим със привикналите с тактиката. Когато направихме промените, загубихме своето преимущество и все пак доста време държахме 0:1. Когато имахме опция да създадем преход вместо да прехвърлим с дълъг пас напред, взимаме неверно решение и когато ни контраатакуват обикновено е да ни вкарат и да приключат мача.
" Както споделих няколко пъти, когато няколко пъти сгрешиш обикновено, губиш убеденост и когато топката пристигна в краката ти не знаеш какво да правиш. Хубав мач, дерби мач. Когато играем против ЦСКА и Левски просто се наслаждаваш. Трябва да мислиш по какъв начин да подаваш не мога да кажа че моите футболисти нямаха положително отношение в мача. Левски е топ тим в топ форма и в случай че не може да вземем 3 точки би трябвало да се борим за 1 ", приключи наставникът.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР