Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че сезонът

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне заяви, че сезонът
Коментари Харесай

Чоло: Сезонът е дълъг, може да настигнем Барселона

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне съобщи, че сезонът е дълъг и „ дюшекчиите “ имат всички шансове да настигнат Барселона и да завоюват купата.

Симеоне остана удовлетворен от духа, който футболистите му демонстрираха, с цел да стигнат до успеха против Реал Сосиедад.

„ Доволен съм от метода, по който играхме. Футболистите демонстрираха несклоняем дух и добра активност в играта. Важно е, че продължихме да играем на високи обороти даже в заключителните минути на срещата и точно поради това отбелязахме втория гол “, разяснява Симеоне.

„ Сезонът е дълъг. Барселона е с шест точки пред нас, само че има още доста мачове и може да се случи безусловно всичко. Сега ние би трябвало да се концентрираме върху мача против Челси в Лондон и да създадем всичко, което е по силите ни, с цел да го спечелим “, добави Чоло.

„ Не сме се отказали и до последно ще се надяваме да се класираме за идната фаза на Шампионската лига. Срещу Челси ще излезем единствено с една мисъл – за победа “, сподели още Диего Симеоне.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР