Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне се отрече от

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне се отрече от
Коментари Харесай

Бъдещето на Диего Симеоне в Атлетико Мадрид ще бъде решено след края на сезона

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне се отхвърли от думите си от четвъртък, че бъдещето му е обвързвано с клуба и съобщи, че ще го реши след края на сезона.

През седмицата Атлетико претърпя загуба от градския си противник Реал с 1:3 за купата на Испания, с което на практика " дюшекчиите " останаха без очаквания за трофей през акцията. Те изостават с 13 точки от водача в шампионата Барселона и отпаднаха още през есента от европейските клубни шампионати. Веднага след дуела с " белите " аржентинският експерт сподели, че е решен да остане в Атлетико, само че на днешната конференция преди турнирния мача с Осасуна в неделя мнението му бе по-различно.

" Ситуацията е по-сложна, в сравнение с бихте предположили ", отговори той на въпрос дали счита да продължи да работи в клуба.

" След края на сезона ще се реши какво ще стане. Продължаването на контракта ми зависи значително от това по какъв начин ще приключим сезона. Така е било след всяка акция. Тази година няма да бъде изключение ", изясни Симеоне.

" Намирам се в мир със себе си и съм спокоен, че правя чудесна работа ", добави още Симеоне.

Атлетико завоюва последните си четири гостувания на Осасуна, като вкара най-малко три гола във всяко от тях, само че отборът е в серия от три мача без победа в шампионата надалеч от вкъщи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР