Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне е оптимист преди

...
Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне е оптимист преди
Коментари Харесай

Симеоне: По-лесно е да победиш Барса, когато Меси го няма

Старши треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне е оптимист преди днешното дерби против Барселона. “Дюшекчиите ” имат опция да съкратят на 8 точки изоставането си от върха, само че за задачата би трябвало да победят състава на Чави Ернандес. Атлетико завоюва предходните си две семейства на Барса в Ла Лига, а Симеоне е удовлетворен, че отборът му към този момент не би трябвало да се изправя против Лионел Меси. Аржентинската звезда вкара цели 32 гола на Атлети в 43 мача и се е разписвал повече пъти единствено против Севиля. 

“Меси постоянно е решаващата фигура, без значение дали в националния обор на Аржентина, или в клубния си отбор. Когато той играе, тимът му има по-голям късмет за победа. Когато аз играех с Марадона, усещах, че е съвсем невероятно да загубим. Винаги е по този начин, в случай че в твоя отбор е най-хубавият ”, показа Симеоне. 

“Пред нас се открива отлична опция да продължим да се развиваме и да вървим напред. Искам да работим старателно през целия мач и да покажем, че желаеме да спечелим ”, добави Чоло. 

Атлетико е в серия от три победи във всички шампионати след подновяването на сезона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР