Старши треньорът на Арда коментира поражението на тима с 2:3

...
Старши треньорът на Арда коментира поражението на тима с 2:3
Коментари Харесай

Киров: Допуснахме твърде много голове в нашата врата

Старши треньорът на Арда разяснява провалянето на отбора с 2:3 от в дуел от 19-ия кръг на еfbet Лига.
" Допуснахме прекалено много голове в нашата врата в обстановки, в които изнасяме топката. Говорихме през седмицата, че е значима дълбочината. През второто полувреме направихме тъкмо противоположното и давахме преимуществото на противника. Мисля, че създадохме обстановки, вкарахме два гола, само че когато допускаш три, няма по какъв начин да спечелиш ", стартира Киров.

" Не мисля, че нямаме централизация. При 2:1 имахме двама футболисти против вратаря и трябваше да вкараме трети гол, само че по-важното е да вършим това, което упражняваме. Търсим конкуренцията в предни позиции и в този момент имаме контузен, поради което игра Тонислав. Там нямаме такова многообразие, само че е хубаво, когато влезеш и отбележиш гол и нека повлияе на неговото самочувствие. Делев има проблем през цялата седмица ".

" Рано или късно знаехме, че ще загубим. Сега би трябвало да създадем изводите. Трябва да вършим това, което упражняваме. Това ми е желанието, а не да ни води играта и да меним държанието си на терена по отношение на съперника. В взаимозависимост от това какви проблеми имаме в този момент ще забележим за мача за Купата. Ще забележим кои са най-здрави. Това е по-специфичен дуел, защото нямаш право на неточност и дано да забележим положението на играчите и да знаем по какъв начин да се противопоставим на тима на. Няма значение в течение на шампионата. Етър се показва добре в последните два мача и няма по какъв начин да си позволим подценяване ", приключи Николай Киров. efbet Лига 19 кръг, събота 27 февруари  Славия 3:2краен резулат  Арда (Кърджали)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР