Старши-треньорът на Арда Кърджали коментира селекцията в клуба до момента.

...
Старши-треньорът на Арда Кърджали коментира селекцията в клуба до момента.
Коментари Харесай

Тунчев с информация за трансферите в Арда

Старши-треньорът на Арда Кърджали разяснява селекцията в клуба досега. Пред BgDerby.com експертът бе прям, както за входящите прехвърляния, по този начин и за изходящите.

" От няколко дни президентът на клуба е при нас в Турция и дружно със спортния шеф движат нещата по селекцията. Знаете, разделихме се с ядрото на тима. Ради Цонев, Борука, Сако, Марто Стойччев, Тунгара. Все съществени футболисти. Подписахме с Феликс. Мисля, че нещата с Боби Цонев и Боби Тютюков са наред и ще разгадавам напролет на тях.
 Арда се укрепи с Феликс Ебоа Ебоа
Арда се укрепи с Феликс Ебоа Ебоа

Ето детайлности

Тук, в Турция, трябваше да пристигна и нападател, само че футболистът има визови проблеми и ще стартира с нас, като се приберем в България. Ако мине медицинските проби и всичко е наред ще подпишем с него. Играчът няма Екологичен потенциал и при него нещата ще бъдат по-сложни с възможното картотекиране. Нападателят е нигериец. След многото прехвърляния в Арда, задачите ни не се трансформират.

Гоним по-високо класиране и колкото се може по-напред за Купата. Президентът ни не желае оттегляне, а работа и битка. " разяснява Сашо Тунчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР