Старши треньорът на Александър Томаш иска да привлече в редиците

...
Старши треньорът на Александър Томаш иска да привлече в редиците
Коментари Харесай

Томаш иска братя Цоневи в Локо

Старши треньорът на Александър Томаш желае да притегли в редиците на отбора си близнаците Борислав и Радослав Цоневи. Специалистът познава чудесно кацествата на националите, като е работил с Борислав в, където юношата на изигра едни от най-силните мачове в кариерата си. За възможен трансфер би съдействал и Мартин Камбуров, който е подготвен да убеди полузащитниците, че в Пловдив ще се усещат чудесно и ще усетят поддръжката на публиката на " Смърфовете ".

В момента Радослав е част от Левски, а през зимата Борислав подписа с украинския Черноморец (Одеса), само че поради военния спор в страната се завърна още веднъж у нас и подписа със Славия. Наемът му обаче е до края на сезона.

Томаш е подготвен да предложи съответна оферта на двамата играчи, само че преди този момент те ще изчакат, с цел да видят дали ще могат да си уредят трансфер в чужбина. Преди година Борислав имаше отлична във финансово отношение оферта от азиатски тим, само че я отхвърли, тъй като бе поел ангажимент да помогне на родния си клуб Левски, който се намираше в тежка финансова и спортно-техническа обстановка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР