Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов отрече появилата се информация

...
Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов отрече появилата се информация
Коментари Харесай

Стоилов: С играта и с поведението си трябва да запазим публиката на стадиона

Старши треньорът на „Левски“ Станимир Стоилов отхвърли появилата се информация за прорез в връзките сред него и управлението.

Той изрично съобщи, че единствената причина да пропусне вчерашната подготовка е проточилия се Управителен съвет.

„ Пропуснах тренировката през вчерашния ден. Имаше УС след дългия лагер. Проточи се по-дълго. Това си беше обикновен УС. Съжалявам, че пропуснах тренировката. Имаше да се даде доклад за бъдещето на тима и селекцията. Разговорите бяха по-дълги. Нямало е други аргументи да пропусна тренировката “, сподели Мъри.

„ Не съм по интригите. Казах ви и на вас и на всички, че каквото имам да споделям, го споделям пред медиите. Който си основава спекулации, да си ги разяснява. Още през вчерашния ден щяхте да разберете от мен, в случай че има някакви проблеми “, добави той.

Утре Левски приема Локомотив Пловдив на стадион „Георги Аспарухов“ в първи мач от пролетния дял на шампионата.

Той приказва и за идния мач с „Локомотив“ (Пловдив), както и за тематиката с чужденците в българския футбол.

„На този стадий нямаме проблеми с контузени играчи, уповавам се до мача също да няма. Всички са подготвени да вземат участие, което е положително. Нямаме здравословни проблеми, уповавам се и до на следващия ден да е по този начин. Нямам съмнение към състава. Имам в главата си състава, с който ще стартираме. Вие също го виждате на тренировки. Въпросът е да играем добре“, съобщи Стоилов по отношение на утрешния мач.

„Изглеждаше ми смешно, когато казвахме, че футболистите се тормозят да играят пред цялостни трибуни на „Герена“. Утре ще се поклоним и ще поднесем венец към патрона ни. Трябва да играем по най-хубавия метод, както ни отива от първата минута. С играта и с държанието си би трябвало да запазим публиката за бъдещи визити. От нас ще зависи доста посещаемостта на стадиона. От нас, от тима и треньорите зависи какъв брой ще харесват Левски. Ние би трябвало да играем добре. Имаме аудитория, добър съперник, прелестен терен и поддръжка. Нямаме опрощение да не играем добре на следващия ден, футболистите на Левски би трябвало да носят тежести – смешно е да приказваме, че това да има аудитория е тежест. Това е най-хубавото.

Локомотив е един извънредно добър и първокласен тим, който се наложи като водач. Винаги е в топ 6. Играе добър футбол, който си резервира много огромна част от играчите, като имат и някои нови. Отбор, който заслужава нашето почитание, само че постоянно по-голям е нашият тим. Ако играем добре, няма да има значение по какъв начин играят те“, приключи наставникът.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР