Старши треньорът Карло Анчелоти е сигурен, че топката е напуснала

...
Старши треньорът Карло Анчелоти е сигурен, че топката е напуснала
Коментари Харесай

Анчелоти: Топката напусна терена и не разбирам защо ситуацията не бе проверена

Старши треньорът Карло Анчелоти е сигурен, че топката е напуснала терена преди гола на Манчестър Сити против Реал Мадрид и съгласно него този гол е трябвало да бъде анулиран. Италианецът не бе удовлетворен от това, че съдията Артур Диас не ревизира дали Бернардо Силва я е овладял в точния момент и призна попадението на англичаните. Диас даже сподели жълт картон на Анчелоти, който стачкува бурно против изравнителния гол на Кевин Де Бройне в първия мач от полуфиналите на Шампионската лига.

" Топката напусна терена и по-късно това бе доказано. Не разбирам за какво обстановката не бе тествана от системата за видеоповторения, само че съдията по този начин или другояче не обръщаше внимание на много неща довечера ", съобщи старши треньорът на испанския гранд за BT Sport.



" Получи се забавен, добър мач. Беше ни мъчно през първото полувреме, а през второто играхме по-добре. В началото Манчестър Сити имаше повече владеене, само че ние сме справяхме добре в отбрана. Когато започнахме да играем по-често с топката, тогава успяхме да ги затрудним доста. Целта беше да запазим успокоение, да останем деликатни в отбрана и да не пресираме като луди. Получихме опция да поведем и се възползвахме посредством Винисиус, който е в доста добра форма. Целият тим игра добре. Доволен съм и съм с положително предусещане за реванша ", изясни още Анчелоти.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР