Старши треньорът Илиан Илиев съжалява, че Черно море изпусна две

...
Старши треньорът Илиан Илиев съжалява, че Черно море изпусна две
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Съжаляваме, че изпуснахме две точки

Старши треньорът Илиан Илиев съжалява, че Черно море изпусна две точки на тежкия терен и против затворилия се в отбрана тим на Локомотив (София). Двата тима приключиха наедно 0:0 в столицата.

" Държахме топката доста повече от съперника. Те се бяха прибрали и играха на контра, а ние не създадохме задоволително обстановки. Последният пас не вървеше и съжаляваме, че изпуснахме две точки ", сподели той за Диема Спорт, представен от Българска телеграфна агенция.

" Те желаеха да реализират точка и това си е в тяхно право. При нас лиспваше последният пас, а Наско Илиев бе самичък сред трима централни бранители. Това е. Съжаляваме, само че продължаваме напред.

" Не сме били сковани или обезпокоени (от конкуренцията с Локомотив Пловдив за първото място). Просто теренът не позволяваше да се играе бързо. 

" Срещу Локомотив (Пловдив) би трябвало да бъдем по-агресивни и по-креативни в нахлуване. Нека се изиграят отсрочените мачове и тогава ще забележим къде сме в класирането. За шампионски упоритости е прекомерно рано, защото е минала едвам 1/3 от шампионата. Срещу Локомотив ни следва следващият значим мач, какъвто беше този през днешния ден ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР