Старши тренорът на прие спокойно загубата от третодивизионния Алкояно за

...
Старши тренорът на прие спокойно загубата от третодивизионния Алкояно за
Коментари Харесай

Зидан: Отпадането ни не е позор, случват се такива неща

Старши тренорът на одобри умерено загубата от третодивизионния Алкояно за Купата на краля. " Белите " бяха отстранени с 1:2 след продължения, а решаващият гол за домакините падна в 115-ата минута, когато те към този момент бяха с човек по-малко.

" Искахме да победим, футболистите се стараха. Когато имаш положения, а не ги използваш, може да се случи това, което стана през днешния ден. Ситуацията е неприятна, отпаднахме, само че не мога да обвиня играчите, че не са се раздали. Аз поемам отговорността. Ако бяхме вкарали втори гол, всичко щеше да е друго. Това е футболът. Вратарят на противника направи 2-3 значими спасявания. Отговорността обаче е моя ", сподели Зидан.

1 - CD Alcoyano are the first lower league side to knock out Real Madrid in a Copa del Rey tie since Alcorcón in 2009 (excluding the defeat against Cádiz in 2015 for illegal lineup). Surprise.
— OptaJose (@OptaJose) " Длъжни сме да побеждаваме съперници от по-долна дивизия. Но все пак, днешната загуба не е срам. Случвало се е и с други тимове, в този момент пострадалите сме ние. Трябва да продължим да работим и да не изпадаме в суматоха. Ако изключим последните мачове, резултатите ни през сезона са положителни. Спокоен съм. Футболистите желая да побеждават, само че от време на време просто не се получава и би трябвало да го приемем ", добави тренорът на кралския клуб.

Реал за пети път в историята си беше отстранен от тим от трета дивизия. За първи път това се случи през сезон 2000/01 против Толедо. През 2008/09 мадридчани се провалиха против Реал Унион, през 2009/10 отпаднаха от, а през 2015/16 напуснаха Купата на краля по длъжностен път поради нарушение на регламента и напред продължи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР