Старши репортер на Bloomberg наскоро се чудеше дали президентът Байдън

...
Старши репортер на Bloomberg наскоро се чудеше дали президентът Байдън
Коментари Харесай

Репортер на Bloomberg казва, че Байдън пропуска интервюто за Super Bowl е „показателно“: Може би „той не може да се справи“

Старши кореспондент на Bloomberg неотдавна се чудеше дали президентът Байдън пропуща обичайните мрежови вести Super Bowl изявление тази идната неделя, тъй като той „ не може да се оправи “.

По време на сегмент на „ CNN This Morning “ във вторник, старши кореспондентът на Bloomberg във Вашингтон Салена Мохсин твърди, че е „ показателно “, че Байдън пропуща годишното президентско изявление за Super Bowl преди огромната игра, нещо, сподели тя, което „ се чака да направи “. кадърен да дава отговор на въпроси или да бърка в отговорите си по време на изявление онлайн пред една от допустимо най-големите телевизионни аудитории.

Старши кореспондентът на Bloomberg във Вашингтон Салена Мохсин твърди, че е „ разказвал “, че президентът Байдън се отхвърли от мрежовото изявление за Super Bowl тази идна неделя.

Президенти дават авансово записани изявленията с мрежите, излъчващи мача от шампионата на NFL, от години. Тази година играта се излъчва от CBS. Пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР