Старши комисар Вевцислав Кирчев е новият шеф на ОДМВР-Хасково. Със

...
Старши комисар Вевцислав Кирчев е новият шеф на ОДМВР-Хасково. Със
Коментари Харесай

ОДМВР-Хасково с нов шеф от днес

Старши комисар Вевцислав Кирчев е новият началник на ОДМВР-Хасково. Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков Кирчев е краткотрайно преназначен до завръщане на титуляра старши комисар Ангел Цанков, само че не по-късно от 1 година, на длъжността шеф на ОД Министерство на вътрешните работи Хасково. В момента Цанков е в болнични.

Днес новият шеф бе показан пред управителния състав на Хасковската дирекция от заместник- министъра на Министерство на вътрешните работи Емил Ганчев.

„ Ганчев заяви, че смяната в управлението е подбудена от нуждата от нова визия, нови способи и нови решения в активността на дирекцията. Той акцентира, че чака от чиновниците дейни и бързи дейности, добра връзка и дейно взаимоотношение с органите на локалната власт за разрешаване на зародилите проблеми “, съолщиха от пресцентара на Министерство на вътрешните работи.

Настоящият шеф благодарил за гласуваното му доверие и декларирал, че ще заложи на разговора, професионализма и екипното разрешаване на зародилите компликации.

Старши комисар Венцислав Кирчев има над 23г. професионален стаж в Министерство на вътрешните работи. Минал е през разнообразни равнища в системата, има награди за положителната си работа. През 1998г. започва кариерата си като служител на реда в „ Охранителна полиция “ към хасковското ръководство. Последователно е заемал длъжноститите шпионин през 1999г.и 6г. по-късно - контрольор в група „ Криминална полиция “ на районно управление (на МВР) Хасково. Беше и шеф на полицейския сектор в Стамболово през 2008 година, а по-късно шеф на група. „ Териториална полиция “ към районно управление (на МВР) Хасково през 2014 година

От април 2019 година се реалокира на работа в ОДМВР-Кърджали, където до сегашния миг оглавява сектора в Черноочене.

Завършил е бакалавърската и магистърската си степени в Пловдивския университет “П.Хилендарски “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР