Старши комисар Светослав Григоров е новият директор на ОДМВР –

...
Старши комисар Светослав Григоров е новият директор на ОДМВР –
Коментари Харесай

Върнаха ст. комисар Светослав Григоров начело на ОДМВР - Кюстендил

Старши комисар Светослав Григоров е новият шеф на ОДМВР – Кюстендил, от през днешния ден. Той бе показан пред състава на дирекцията от заместник-министъра на вътрешните работи Кирил Ценкин, оповестиха от пресцентъра на дирекцията.

Зам.-министър Ценкин благодари на досегашния краткотрайно преназначен на служба шеф ст. комисар Тодор Петров от свое име и от името на министър Стоянов, за постигнатите  резултати в работата на дирекцията под негово управление. Той е показал старши комисар Светослав Григоров като прочут началник на чиновниците от дирекцията. Той беше шеф на дирекцията от м. април до  м. октомври предходната година.

Григоров беше уволнен от някогашния длъжностен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев заради нарушение на разпоредбите за срещи с политически лица и написания ред. Старши комисар Григоров провел две такива срещи с представители на партия ГЕРБ преди парламентарния избор тогава. 

Ст. комисар Григоров е споделил през днешния ден, че поема отговорността да управлява дирекцията и ще разчита на сътрудниците за резултатно осъществяване на дилемите и целите на ведомството – ежедневната битка с битовата престъпност, опазването на публичния ред и безкомпромисност в дейностите за понижаване на пътния травматизъм, безкомпромисност с нарушителите на пътя, неправоспособните водачи и тези, които са зад кормилото след приложимост на алкохол или опиати.

Ст. Комисар Тодор Петров е благодарил на чиновниците от ОДМВР – Кюстендил за лоялността в взаимната работа и им е поискал здраве и триумфи в делата им.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР