Старши комисар Светослав Григоров е новият директор на ОДМВР –

...
Старши комисар Светослав Григоров е новият директор на ОДМВР –
Коментари Харесай

Ст. комисар Светослав Григоров е отново директор на ОДМВР - Кюстендил

Старши комисар Светослав Григоров е новият шеф на ОДМВР – Кюстендил, от през днешния ден. Той бе показан пред състава на дирекцията от заместник-министъра на вътрешните работи Кирил Ценкин.

Зам. министър Ценкин благодари на досегашния ВПД шеф ст. комисар Тодор Петров от свое име и от името на министър Стоянов за постигнатите резултати в работата на дирекцията под негово управление. Представи старши комисар Светослав Григоров като прочут началник на чиновниците от дирекцията – той бе шеф от месец април до месец октомври предходната година.

Ст. комисар Григоров показа, че поема отговорността да управлява дирекцията и, ще разчита на сътрудниците за резултатно осъществяване на дилемите и целите на ведомството – ежедневната битка с битовата престъпност, опазването на публичния ред и безкомпромисност в дейностите за понижаване на пътния травматизъм, безкомпромисност с наруштелите на пътя, неправоспособните водачи и тези, които са зад кормилото след приложимост на алкохол или опиати.

Ст. Комисар Тодор Петров благодари на чиновниците от ОДМВР – Кюстендил, за лоялността в за взаимната работа и им пожела здраве и триумфи в делата им.

Новините от Кюстендил



Най-интересните диалози от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в Soundcloud , Spotify , Apple Podcasts и Гугъл Podcasts



Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Facebook



За занимателни видеа ни последвайте в TikTok



Инстаграм

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР