Старшата акушерка на болницата в Стара Загора Виолета Димитрова е

...
Старшата акушерка на болницата в Стара Загора Виолета Димитрова е
Коментари Харесай

"500 години турците са ви клали - малко ви е", викал циганинът, нападнал акушерка в Стара Загора

Старшата акушерка на болничното заведение в Стара Загора Виолета Димитрова е станала очевидец на вчерашното нахлуване над нейна колежка от 28-годишен ром.

Държеше в ръцете си едно към 2-годишно детенце, само че с другата ръка беше хванал колежката от приемен кабинет - акушерка Мая Гочева, и ѝ извил ръката по доста нечовечен метод. Лицето ѝ правеше страхотна мимика, издаваше стонове, в профил брачната половинка му викаше, крещеше, описа Димитрова пред Българска национална телевизия.

Персоналът се опитал да успокои пияния мъж и да заключи вратата към отделението. Това го разярило още повече.

Удари пестник по стъклото с думите: "500 години турците са ви клали и са си правили каквото си желаят с вас, малко ви е ". Стъклата хвръкнаха, аз имам инстинкт за самозапазване - дръпнах се, не ме нараниха, само че нямате си на визия за какви стъкла става въпрос, съобщи още старшата акушерка Виолета Димитрова.

На място била извикана полиция, която задържала 28-годишния ром. В Акушеро-гинекологичното поделение започнаха подписка, в която се упорства управлението на Университетската болница да предприеме ограничения за защита на клиниката.

Срещу нападателя ще бъде повдигнато обвиняване за безчинство.

Припомняме, че 28-годишен мъж атакува акушерка през вчерашния ден, тъй като желал да види незабавно новороденото си бебе. Мъжът, дружно със брачната половинка си, 2-годишното си дете и видеооператор влезнали в Акушеро-гинекологичното поделение на болничното заведение за изписване на бебето. То било в неонатологичното поделение, тъй като се родило недоносено. Те обаче не били позволени, тъй като достъпът на външни лица е неразрешен. Това ядосало мъжа, който е от ромски генезис и той почнал да буйства, счупил стъклото на приемния кабинет и нападнал дежурната акушерка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР