Старозагорският народен представител от ПП Има такъв народ (ИТН) Тихомир

...
Старозагорският народен представител от ПП Има такъв народ (ИТН) Тихомир
Коментари Харесай

Бившият седесар Тихомир Тенев остава в "Има такъв народ"

Старозагорският депутат от Политическа партия " ИТН " (ИТН) Тихомир Тенев (бивш деятел на Съюз на демократичните сили, ръководител на МСДС-Стара Загора, откъдето са контактите му с Виктория Василева, бел. ред.) е безапелационен, че остава в парламентарната група и в партията.

Това съобщи самият той. На 13 юни беше оповестено, че депутатите Светлин Стоянов, Иво Атанасов, Георги Георгиев, Николай Радулов, Деян Петков напущат групата на " ИТН " и партията.

Тенев дефинира дейностите на министъра на спорта в оставка Радостин Василев като " право на персонален избор ". Бившият седесар добави, че дейностите на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов са подбудени от липса на разговор в ръководеща четворна коалиция.

" Ние бяхме съдружни сътрудници и всяко нещо би трябвало да се взема решение с разговор и връзка ", сподели депутатът и изясни, че ще поддържа " всяко нещо, което е в интерес на хората и за страната ".

Министърът на спорта в оставка Радостин Василев съобщи, че не може повече да поддържа дейностите на водача на " ИТН " (ИТН) Слави Трифонов и смъква своето доверие от него.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР