Старозагорският лидер на младежите – социалисти Ирин Арбалов е новият

...
Старозагорският лидер на младежите – социалисти Ирин Арбалов е новият
Коментари Харесай

Старозагорецът Ирин Арбалов е областният координатор на младежите – социалисти

Старозагорският водач на младежите – социалисти Ирин Арбалов е новият  областен координатор на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия.

Той бе определен единомислещо на заседание на организацията. Арбалов одобри поста от досегашния координатор Владимир Грамовски, който няма право на идващ мандат според разпоредбите. 

„ За мен партията, която обезпечава баланс и непоклатимост в ръководството на страната през днешния ден е Българска социалистическа партия. Ще работя за младите в цялата страна, с цел да им потвърдя, че към момента има хора, които мислят по какъв начин да създадат живота по-добър и да имат опция за професионално развиване в родината ”, съобщи след избора си Ирин Арбалов. На събранието бе избран и новият състав на Областния съвет на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия и се извърши обзор на клубовете в района.

Ирин Арбалов е на 31 години и учи „ земеделско инженерство ” в Тракийския университет. Занимава се с частен бизнес и логистика, фамилен, с едно дете.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР