Старозагорските общински съветници от групата на БСП за България са

...
Старозагорските общински съветници от групата на БСП за България са
Коментари Харесай

БСП пита кмета Тодоров за какво ще се харчат 13,5 млн. лева

Старозагорските общински съветници от групата на „ Българска социалистическа партия за България ” са внесли в Общински съвет запитване до кмета Живко Тодоров, на което той би трябвало да отговори на идната в четвъртък – 24 февруари, сесия.

Социалистите желаят да получат явен и прецизен отговор защо ще се изразходват преведените, само че неусвоени през 2021 година средства за създаване на многофункционална спортна зала в Стара Загора.

„ Става дума за прекомерно огромна сума – близо 13,5 млн. лв., която е пренасочена към други инфраструктурни планове. Затова е значимо жителите да бъдат осведомени кои са обектите, на каква стойност е всеки от тях, както и каква е плановата подготвеност за реализацията им.

Това са въпроси, които касаят общността и жителите на Стара Загора би трябвало да бъдат осведомени за прозрачността при вземането на решенията. Затова настояваме господин Тодоров да даде обществено информация за осъщественото досега от администрацията по този въпрос “, разясниха съветниците от Българска социалистическа партия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР