Старозагорец може да застане начело на Берое, пише Тема Спорт.

...
Старозагорец може да застане начело на Берое, пише Тема Спорт.
Коментари Харесай

Помощник на Стамен Белчев в дубъла на ЦСКА може да поеме Берое

Старозагорец може да застане отпред на Берое, написа " Тема Спорт ". Ръководството на клуба незабавно е получило няколко оферти за нов ментор и единствено е набелязало такива, само че към този момент няма да избърза с решението. Сред най-обсъжданите имена е било това на Живко Желев.

Роденият в Стара Загора 43-годишен някогашен национал сега е помощник-треньор на Стамен Белчев в дубъла на ЦСКА, а преди този момент 6 години бе отпред на Литекс. Бил е ментор и на другия отбор под Аязмото - Верея.

В интервала 1995-96 Желев има 3 мача за първия тим на Берое, преди да бъде притеглен от оранжевите, за които имат над 200 дуела в кариерата си.

Очаква се в идващите дни шефовете на зелено-белите да проведат диалози с сътрудниците си от ЦСКА-София, които няма да вършат пречки, в случай че се стигне до избора Желев да поеме Берое.

Обсъждани са още две три имена, само че на този стадий това на някогашният национал надделявало. Опция за овакантения пост е и Николай Киров-Белия, който за последно води ЦСКА 1948. Той на няколко пъти е бил измежду спряганите и обсъждани за поста, само че по този начин и не се е стигало до контракт с него.

От 2019-а насам, след напускането на Александър Томаш, отпред на заралии бяха Димитър Димитров-Херо, Петър Колев и Петър Хубчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР