Старото ръководство на Булгаргаз си е свършило работата, в отлично

...
Старото ръководство на Булгаргаз си е свършило работата, в отлично
Коментари Харесай

Николай Павлов сигурен, че няма да бъде обвинен, пита в каква държава живеем

" Старото управление на " Булгаргаз " си е свършило работата, в чудесно финансово положение е оставило компанията, с платени сметки, с предплатен газ на 60% и в този момент просто би трябвало да се съберат парите, които са с падеж 14 февруари. Старото управление остава една прелестна компания както във връзка с дълготрайните контракти, по този начин и във връзка с интернационалните контракти и на клиентите. От това по-добре здраве му кажи ".

Това съобщи някогашният изпълнителен шеф Николай Павлов, откакто завърши близо петчасовия му разпит в Софийската градска прокуратура.

Той се е явил в качеството си на очевидец в съда, като има и заболели, които не са се явили. Привиканите на разпит са били разпитани, като Павлов е дал отговор на всички въпроси на магистратите, в това число и за това по какъв начин действа газовият пазар. " Нямам никакви терзания, безспорни изрядни сме ", посочи Павлов.

Трябва да има обезщетения, тъй като топлофикационните сдружения няма да устоят, прикани Павлов. Според него не може да има никакви терзания и топлофикационните сдружения би трябвало да бъдат обезщетени.

Очакванията са положителни и няма защо да се тормозим , увери той. Павлов недоумява защо би могло да му повдигнато обвиняване, в случай, че компанията е на облага, а бизнесът се употребява от договорите? За това ли би трябвало да се тормозим, в каква страна живеем, недоумява Павлов.

Според него министърът на енергетиката е почнал да проглежда. " Булгаргаз " не може да си измисля цени, уточни Николай Павлов, който мощно се надява, че след всичко, което се е случило дотук, няма да бъде по този начин изменена наредбата, че бизнесът да бъде оставен на високите цени. В момента бизнесът е жив, тъй като " Булгаргаз " продава на по-ниски цени, по отношение на европейските пазари, акцентира Павлов.
 Николай Павлов не знае за какво го викат на разпит
Николай Павлов не знае за какво го викат на разпит

От две седмици той не е началник на " Булгаргаз "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР