Старо интервю разкрива как Франсис Форд Копола режисира Кръстникът 3,

...
Старо интервю разкрива как Франсис Форд Копола режисира Кръстникът 3,
Коментари Харесай

Франсис Форд Копола и някои истини за Кръстникът 3

Старо изявление разкрива по какъв начин Франсис Форд Копола режисира " Кръстникът 3 ", поради финансова нужда за фамилията си.

Филмът, публикуван през 1990 година, се счита за най-слабият от известната трилогия на Копола, макар че се гордее с многочислени номинации за Оскар и солидна цифра от 67% рейтинг на Rotten Tomatoes.

В остаряло изявление от 2001 година, което се появи в YouTube, Копола признава по какъв начин се е върнал в незаконната сага, с цел да реализира финансова сигурност , написа NME.



" За филми като " Кръстникът " се счита, че са се гледали добре, само че по това време в действителност не бяха чак толкоз сполучливи ", разкрива Копола, като добавя, че някои хора са ги харесвали, само че и доста не са.

" Тогава не знаех какво да върша, тъй като бяхме разорени . Бях претърпял толкоз доста завършения и най-сетне някогашният началник на Paramount Studios Франк Манкузо пристигна при мен и ми сподели: " Би ли направил Кръстникът 3 "?

 Франсис Форд Копола и Елинор Копола

Франсис Форд Копола и Елинор Копола

Франсис Форд Копола признава, че си е помислил, че може да подписа една доста добра договорка , която да го върне още веднъж в играта. Той разкрива, че е чувствал, че го дължи на жена си и че трябвало да завоюва пари, с цел да резервира дома си. Това е била учредената причина да се реши да режисира и продуцира третата част от престъпната сага.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР