Старият щаб, който работеше с Азрудин Валентич остава, а Артур

...
Старият щаб, който работеше с Азрудин Валентич остава, а Артур
Коментари Харесай

Ботев избра хърватин за нов треньор

Старият щаб, който работеше с Азрудин Валентич остава, а Артур Ованесян, който водеше тима против Локомотив (Пловдив), се връща отпред на дублиращия отбор. Както е известно, босненецът напусна поста си след отпадането от АПОЕЛ (Никозия) в Лигата на конференциите. по гледище на притежателя Антон Зингаревич Валентич остава в Ботев като негов консултант.
 Официално: Валентич напуща поста старши треньор на Ботев (Пловдив), само че остава в клуба Официално: Валентич напуща поста старши треньор на Ботев (Пловдив), само че остава в клуба
Във визитката на чакания хърватин нямало нищо особено. Някои почитатели незабавно прозряха, че той ще е единствено заслон, а Азрудин ще продължи да кадрува.

С новия старши треньор се чакат и две нови попълнения. Става въпрос за халф и нападател, като единият е нидерландец. Интересното е, че след дуела в Кипър Валентич сподели, че тимът се нуждае от двама нови - халф и нападател, и очевидно те ще бъдат привлечени.

Други двама от спряганите за нов треньор на Ботев (Пловдив) - Николай Киров-Белия и Славен Билич, поискали прекомерно високи хонорари, които управлението на клуба решило, че няма по какъв начин да заплаща. Отделно Билич води договаряния с Олимпиакос.
 Ясен Петров ще вади Ботев (Пд) от калта Ясен Петров ще вади Ботев (Пд) от калта
Било е обсъждано и името на Ясен Петров, само че той е недолюбван от немалка част от почитателите.

Ботев стартира извънредно едва сезона - в шампионата записа 4 следващи загуби, което не се е случвало от 2009 година по времето на Димитър Христолов. " Канарчетата " отпаднаха и още на първото затруднение в Лигата на конференциите. Отборът към момента няма победа от началото на акцията.

Хубавото за новия хърватски треньор е, че ще има към 10 дни, с цел да направи подготовка с тима, защото мачът с ЦСКА - София в неделя бе отсрочен, а идващият формален е чак на 13 август против Берое в Стара Загора.

" Тема спорт "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР