Старите хора казват, че крушката си има опашка, а приказката

...
Старите хора казват, че крушката си има опашка, а приказката
Коментари Харесай

Спипаха Цвети от Clichè на секс-калъп край пътя за Перник

Старите хора споделят, че крушката си има опашка, а приказката "Не пращай жена си на море сама, изключително на Слънчев Бряг " си има вдъхновителка и това е познатата на половин София Цвети от Clichè.

По документи собственичката на известния бг-бранд за облекла се споделя Цветина Илиева и за близо 40-те си лазарника може да се похвали, че е топлила креватите на двама от най-състоятелните и оборотни мачовци. Въпреки преклонната си за сектора възраст и солидни сътрудници, очевидно в този момент хормонът я е треснал, тъй като двама самостоятелни един от различен наши информатори се кълнат, че са я засекли измежду бял ден да прави секс в кола край пътя за Перник, с никому незнаен локален кръчмар. Изцепката не била общоприета демонстрация на предменопауза, а гнусна невярност, защото въпросната Цвети се води солидно обвързана с митичния под земята необут Радо Слънцето. Дали той към този момент знае за забежката на неверницата или му следва да научи от нас, можем единствено да гадаем.

От най-ранна възраст Цвети се ориентира чудесно в живота, напомнят осведомени с житие-битието й. Тя приключва право в Американския лицей в Правец, където я записва относително заможният й баща. Помежду лекциите хубавицата е чест посетител на баровския хотел Риу Правец и дружно с по-отраканите си колежки се оглежда за заможни спонсори. Щастието я спохожда в лицето на пернишкия необут Слави Транспорта, за който се приказва, че е от хората, дърпащи подмолно конците на известна политическа партия у нас. Но по това време е единствено перспективен ерген, който одеве е бил изоставен от певицата Еануела.

Той се влюбва до лудост в Цвети и през 2012 година двамата подвигат обилна женитба в баровския комплекс Делта Хил край пернишкото село Кладница, в дома на транспортния необут. Първите няколко години модистката го раздава примерна брачна половинка, до момента в който през лятото на 2016 година Слави не я праща сама на море в Слънчев Бряг, а той остава в столицата, затиснат от служебни несгоди. Свободата и морският климат й работят освежително до степен да не помни, че има брачен партньор и дете, и да скочи в леглото на страховития висаджийдски необут Радо Слънцето, който коли и беси в курорта. Сексуалните им игрички дават мотив на клюкарите да възкликнат: "Не пращай жена си сама на море, изключително в Слънчев Бряг ".

Първоначално романът им остава скришен, а Илиева тъче на два стана, до момента в който зложелатели не нашепват на мъжа й, че си има дубльор в спалнята. Цвети чевръсто се изнася от Делта Хил и заживява с Радо, който не жали средства за глезаната. Благодарение на него тя от русокоска се префасонира в гарваново черна брюнетка и открива първокласен бутик на пъпа на София. Паралелно усвоява яка прехрана и от Слави Транспорта, т.к по време на брака им се ражда момиченце. Той от своя страна полива рогата си в безкрайни кокаинови запои и възражда връзката си с Емануела, напомнят осведомени.

Явно любовта на Цвети към законните й половинки трае единствено четири години, тъй като 2022 година я подарява с нова загадка обич в лицето на никому незнаен пернишки кръчмар, с който тези дни беше хваната на шаблон по пътя за Перник. Каква е повода за греховния разказ, клюкарите единствено гадаят. Някои настояват, че госпожа Илиева към този момент си е надделяла на масрафа и се била зарекла да си хване мъж по обич, а не по сметка, както направи с предходните си съпрузи. Други са на мнение, че ресторантьорът й е завъртял главата с користна цел и тя наливала средства от джоба на Слънцето в скромния му бизнес. Именно с помощта на анонимния провинциалист, приличната в миналото брачна половинка през днешния ден е деградирала до магистрална уличница, въртяща свирки на пътя. Каквато и да е истината, моралът на хубавелката и житейският й път са в тотално благозвучие с стилния й бранд - същинско факсимиле.

Източник: crimesbg.com



















Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР