Стари снимки на новоизбраната Мис България 2018 Теодора Мудева, която

...
Стари снимки на новоизбраната Мис България 2018 Теодора Мудева, която
Коментари Харесай

Новата Мис Българя била пухкаво дете с криви зъби

Стари фотоси на новоизбраната Мис България 2018 Теодора Мудева, която бе коронясана на блестяща гала през миналата седмица, лъснаха в мрежата. Красавицата, която наследи купата от оплюваната си предшественичка Тамара Георгиева, се оказа, че не всеки път е била толкоз хубава и почтена за миска.

17-годишната бургазлийка била с криви зъби и захапка, което налагало носенето на шини, с цел да докара холивудската си усмивка, с която пребори конкуренцията на влиятелния конкурс тази година, писа „ България Днес “.

Освен брекети Теди, която към момента е ученичка, носела и очила с диоптър, а снимки от предишното й потвърждават, че момичето наподобява по-скоро на отличничката на класа в сравнение с кралица на хубостта, разясняват очевидци на трансформацията й от грозно пате в хубав лебед.

Кадър на Мудева от детските й години демонстрира, че тя е била пухкаво хлапе, което обожава животните. Освен с мода младото момиче се занимава със спортни и балетни танци и споделя, че това е нейният метод да поддържа стройната си фигура.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР