Стари снимки на Мария и Ивана показват колко корекции и

...
Стари снимки на Мария и Ивана показват колко корекции и
Коментари Харесай

Помните ли ги? Така изглеждаха преди 24 години

Стари фотоси на Мария и Ивана демонстрират какъв брой корекции и трансформации са претърпели двете чалга ветеранки за четвърт век.

Фотосите от профилирано списание от 2000 година на Мара Отварачката разкриват същинския й нос-доста меснат, а от вулгарните й устни към момента няма и диря. И преди 24 години тя е била с напомпани джуки, само че в границите на естественото, изключително за лекия род. Тогава амбициозната Мария е желала да стане една от звездите във фолка-мечта, която съумя да сбъдне преди десетина години, само че след това захвърли музиката и даже се отхвърли от нея. В скорошно изявление тя призна, че отдръпването от сцената е била най-голямата неточност в живота и загатна, че го е направила поради ревностен мъж, напомня Hotnews.bg.

Както и през 2000 година, по този начин и в този момент, работата и кариерата са преди всичко за Ивана, която отсича: " Любовта би трябвало да изчака ". Нейните нос също е изпилен, а скулите тогава и в този момент са като при две разнообразни дами. Изпълнителката на " Шампанско и сълзи " към момента постоянно сменя прическите, които показва и във визията си от преди 24 години, като очевидно се харесва и с къдрици, и с права коса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР