Стари мебели и килими красят пространство до контейнери за боклук

...
Стари мебели и килими красят пространство до контейнери за боклук
Коментари Харесай

Цяла покъщнина е изхвърлена на улицата, кой е виновен - граждани или община?

Стари мебели и килими " красят " пространство до контейнери за отпадък в квартал " Гоце Делчев " в София. Изхвърлена мебелировка провокира полемика кой е отговорен за това?

Според част от локалните поданици повода е в незспазването на графика за събирането на едрогабаритните боклуци.

" Изобщо не са отговорни хората, а неналичието на съответно транспортиране на едрогабаритни боклуци и не спазването на периодите и графиците за това. ", счита Кристоф Т.

" Това е по този начин цяло лято. Мисля, че не ги събират преднамерено тъй като един ден откакто ги съберат тези ще излязат нови. Ужасно е! ", прибавя Валентин М.

Други считат, че от жителите зависи да няма сходни гледки.

" Прекрасно е, че всички имаме такива съседи.. а и броят им внезапно набъбва последните години.. Чудя се какъв брой костват тия селски ниви, дето ги били продали, че могат да си разрешат цялата сган от всички краища да изплащат 30 години жилища на цената като в центъра на Виена. Определено не е от бачкане, щото за такива заплати би трябвало и доста съществено обучение, а по тези натюрморти, които основават без да им дреме да не си наемат тъпия резервоар, проличава една необразована селяндурщина. Любимо ми е също по какъв начин не си чистят стълбите и асансьора, до момента в който влачат боклуците строителчетата им. После питайте кой паркира по тротоари и градинки ", написа А. Колев.

" Няма да са новодомци! От кореняците или техни наследници гушнали хилядарките от продаден апартамент! ", прибавя Тенчо М.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР