Стари кадри на боксьора Майк Тайсън и музикалния магнат P

...
Стари кадри на боксьора Майк Тайсън и музикалния магнат P
Коментари Харесай

Майк Тайсън движи ръката на P Diddy във възстановен клип след нападения за сексуален трафик

Стари фрагменти на боксьора Майк Тайсън и музикалния магнат P Diddy станаха вирусни, защото наподобява, че първенецът в тежка категория е бил заставен да реалокира ръката и ръба на рапъра надалеч от него по време на изявление.

Рапърът 50 Cent, който обществено приказва за нападенията в дома на P Diddy и против музикалната звезда след 18-годишна омраза, озаглави видеото: „ Хахаха вижте Майк, о, няма да пипаш задника ми приятелю. Клипът, споделен на страницата на рапъра в Instagram, притегли вниманието на почитатели и критици, защото мнозина показаха езика на тялото сред Майк и Диди.

В клипа от шоуто на Keenen Ivory Wayans през 1998 година Майк и Пи Диди, с същинско име Шон Комбс, могат да бъдат видени да седят близо един до различен в американско токшоу, само че боксьорът по-късно се пренастройва и се движи ръката и китката на музикалната звезда надалеч от него и по-късно се реалокира, с цел да не седи до Диди. Откакто видеоклипът беше споделен, доста консуматори дефинираха езика на тялото като „ неудоб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР