Stardock обявиха през тази седмица датата на излизане на Galactic

...
Stardock обявиха през тази седмица датата на излизане на Galactic
Коментари Харесай

Galactic Civilizations IV излиза в края на този месец

Stardock оповестиха през тази седмица датата на излизане на Galactic Civilizations IV, идващото издание на известната 4Х тактика. Студиото декларира, че Galactic Civilizations IV ще вземе всичко най-хубаво от предходните игри, само че прибавя нови и вълнуващи характерности, като мултисекторни карти, опцията да персонализирате вашата цивилизация по средата на играта чрез политики, вътрешни фактори, неповторима нова система за задачите и други

„В качеството си на всесилен водач на звездна цивилизация, играещите ще търсят нови звездни системи и ще откриват вълнуващия капацитет на подкосмическото пространство. С над дузина стартови цивилизации, от които да избирате, плюс опцията за основаване на неповторими, основани от вас цивилизации от нулата, опциите за всяко ново преиграване са безкрайни, оставяйки играчите с в действителност неповторимо прекарване всякога, когато стартирате нова игра“, гласи формалния анонс на играта.

„Galactic Civilizations IV е резултат от години в разискване посред ни по отношение на всички тези вълнуващи нововъведения, които породиха през годините в региона на стратегическите игри. Искаме да дадем на играчите висшото походово стратегическо прекарване и ние постигнахме това посредством прибавянето на голям брой нови характерности, които способстват за дълбочината и мащаба на играта, до момента в който дружно с това добавяхме неща, получени като противоположна връзка през няколко етапи на тестове“, написа изпълнителният шеф на Stardock Брад Уордуел.

Galactic Civilizations IV излиза на 26-ти този месец в Epic Games Store.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР