Старата поговорка гласи, че всеки рано или късно си намира

...
Старата поговорка гласи, че всеки рано или късно си намира
Коментари Харесай

Млада докторка укроти Росен Петров

Старата сентенция гласи, че всеки рано или късно си намира майстора. Това важи с цялостна мощ за Росен Петров, разбра HotArena.

Водещият гушна първородната си рожба няколко месеца преди да чукне 51 години. Откакто е в общественото пространство, на Росен се носи славата на ерген, който надали в миналото ще бъде образцов брачен партньор и татко. Още до момента в който работеше при Слави Трифонов Росен се майтапеше, че ще мине под венчило единствено откакто шефът му постави брачната халка. 

Е, Слави по този начин и не се дами, само че Росен мина в тима на бащите. Дъщерята на Петров се роди на 8 май в столичната болница Токуда и носи името Славея. Майка й е 38-годишната Десислава Нешева. Чаровната брюнетка няма нищо общо с предходните гаджета на Петров, които по този начин и не съумяха да се обвържат за цялостен живот с него. 

Деси е млад академик, лекар по генетика, постигнала редица достижения в областта на науката. Тя приключва столичната 22-ра гимназия с цялостно отличие, а след това става молекулярен биолог. От 5 години е и лекар по генетика. Деси попада преди няколко години в общественото пространство като създател на генетичното проучване на прабългари и траки. 

Жената до Росен Петров е първата, направила проучване на антични костни остатъци на 7000 години. Изследването на Нешева в последна сметка сподели, че днешните българи като генотип сме отдалечени от траките, а сме най-близо до прабългарите, написа Галерия. Двамата с Росен са дружно повече от 2 години, а преди нея Росен имаше сериозна връзка с танцьорката Зарина, а след това и с доста по-младата Карина, която уреди на държавна работа в националното заседание.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР