Старата максима, че „няма нищо по-добро от добър приятел, освен

...
Старата максима, че „няма нищо по-добро от добър приятел, освен
Коментари Харесай

Плеймейтки се потапят в шоколад

Старата максима, че „ няма нищо по-добро от добър другар, с изключение на другар, който носи шоколад “ е на път да придобие напълно разнообразни измерения. А точно, че „ няма нищо по-добро от плеймейтки, с изключение на плеймейтки обляни в шоколад! “

След броени дни, сп. Playboy ще показа извънредно последния си брой за 2018 година, а на корицата му ще заблести едно дълго чакано украшение – настоящата носителка на купата Playmate Of The Year 2018, Жанета Осипова.

В обичайния си бохемски жанр, Playboy са подготвили бутиково празненство за представянето на броя, което (разбира се!), ще е в Bedroom Premium Club Sofia. На 30 ноември, петък, тъкмо в 23:00 ч., Мъжката Библия ви чака на сладкото и изтънчено Playboy Chocolate Art празненство.

Повелителят на шоколада и сладките прелъщение, Ради Стамболов е подготвил висококалоричен, само че доста секси и провокативен пърформанс, който ще взриви страстите ви. Разбира се, измежду шоколадовите изкушения на Майстора на шоколада, ще има и ударна доза плеймейтки, които ще изпратят пулса ви отвър ретроградния Меркурий и дадено – ще разтопят сетивата ви.

Организаторите издават, че като част от спектакъла на сексапилните хубавици, присъединяване ще вземе и един от най-популярните и обичани музиканти в България, само че кое е името му – следва да разберете напълно скоро.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР