Старата любов ръжда не хваща Мъжът, който едва не съсипа Десислава

...
Старата любов ръжда не хваща
Мъжът, който едва не съсипа Десислава
Коментари Харесай

Разби й сърцето, а сега я иска: Бившият на Десислава се изло...

Старата обич наслойка не хваща

Мъжът, който едвам не унищожи Десислава като я заряза без пояснение, желае да се върне назад в живота й. Да, става дума за някогашния ММА войник Зарко Савов, който завърши с кариерата си.

 Той още живее в родното си Русе, само че от дълго време е сингъл, без жена до себе си. 

Това разкриха потресени близки до певицата, която останала в потрес от непредвидения телеграма от някогашния си. Знаем, че Зарко беше огромната обич на Деси, само че помним по какъв начин обществено я разплакваше и унижаваше с отношението си по време на престоя им в Къщата на братята преди години.



Малко по-късно той й би шута и си хвана пътя като последно имаше спекулация с варненка с дете. Там обаче нещата от дълго време завършили, а Савов си спомнил за Десислава като видял какъв брой изменена е в последно време - свалила много килограми, разхубавена, сияеща и най-много - щастлива.

" Деси още е като ударена от гръм и не знае по какъв начин да реагира. Зарко към този момент й звъня няколко пъти и си говореха дълго. Иска да пристигна при нея, с цел да се видят, само че тя се колебае. Страх я е да не я разочарова отново и е права. Това момченце от дълго време потвърди, че не е заслужен за нея ", разкриват източниците, пишат от zajenata.bg.

И допълват, че в случай че има малко самоуважение и ум в главата си, Десислава в никакъв случай повече не трябва да се хваща със Светлозар. Дали ще ги послуша?!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР