Стара Загора. Васко Кръпката, Подуене Блус бенд и БТР ще

...
Стара Загора. Васко Кръпката, Подуене Блус бенд и БТР ще
Коментари Харесай

Стара Загора: Васко Кръпката, Подуене Блус бенд и БТР ще открият традиционния „BEERфест“ в парк „Загорка“

Стара Загора. Васко Кръпката, Подуене Блус бенд и БТР ще открият обичайния „ BEERфест “ в парк „ Загорка “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . На 5 септември от 19.00 часа ще бъде даден формалният старт на феста. Стара Загора още веднъж ще е Столица на бирата до 8 септември. На сцената ще се качат легендите Васко Кръпката с Подуене Блус бенд и БТР. 5 бара и 4 ресторанта ще са разполагаем на посетителите, а всички обекти ще отварят порти в 17.00 часа и ще работят до 24.00 часа. „ BEERфестът “ е под мотото „ Когато шофирате, в никакъв случай не пийте! “, по тази причина е планувана безплатната автобусна линия, обезпечена от „ Загорка “ АД, която да откара феновете на бирата до домовете им. Във всеки от дните сред 20.30 и 00.00 часа, линията ще се движи на всеки 30 минути, с начална точка Парк „ Загорка “ и ще покрие съвсем цялата територия на града. Линиите от градския превоз, които могат да употребяват, с цел да стигнат до фестивала, са №3 и №36.
На празника на Съединението - 6 септември, на „ BEERфестът “ ще звучат кадифените гласове на Деси Добрева и DIA, които ще поднесат по този начин обичаните етно и национални претекстове. Сръбските „ Guns’N’Roses Real Tribute “ и „ Queen Real Tribute “ ще прибавят и малко рок, и доста въодушевление.
Желанието на уредниците е да привлекат оптимален брой хора от всички възрастови групи и да доставят музикално наслаждение на всички гости. Заключителната вечер - 8 септември, ще предложи българския евъргрийн с осъществяванията на обичаните доайени на родната сцена Васил Найденов и Силвия Кацарова.
Организатори на събитието са Община Стара Загора и пивоварна Загорка.
Повече детайлности за програмата и любопитна информация за „ BEERфестът “ ще откриете на страницата във Фейсбук: https://www.facebook.com/thebeerfest.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР