Стара Загора. В началото на май в Стара Загора ще

...
Стара Загора. В началото на май в Стара Загора ще
Коментари Харесай

Стара Загора: В града ще се проведе обучителен курс по проект „Неактивни младежи в нужда“

Стара Загора. В началото на май в Стара Загора ще се организира обучителен курс по план „ Неактивни младежи в потребност “. Това сподели Радост Овагимян, началник на Превантивен център по зависимости към Община Стара Загора, Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . В него ще вземат участие представители на България, Уругвай, Македония и Гърция.
„ В интервала 5 - 10 февруари 2018 година членове на Сдружение с нестопанска цел „ Академия на триумфа “ Стара Загора, дружно с представител от Превантивен център по зависимости участваха на встъпителна среща по план „ Неактивни младежи в потребност “ (NEETs in NEED) N 2017-2954 финансиран от ЕК, по стратегия Еразъм +, Ключова активност 2. Срещата се организира в Монтевидео, Уругвай и с изключение на българските участници, включваше представители на домакините, Македония и Гърция “, сподели Овагимян.
Срещата е част от план „ Неактивни младежи в потребност “, който има за цел да задейства младежи, които не са заети на трудовия пазар и не са в развой на образование, както и да им помогне за бъдеща реализация в трудов и обучителен проект.
По време на встъпителната среща е взето и решение да бъде основана онлайн платформа в помощ на неактивните младежи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР