Стара Загора. Централният лъч на ДПС, начело с председателя и

...
Стара Загора. Централният лъч на ДПС, начело с председателя и
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Мустафа Карадайъ от Павел баня: Европа ни вярва, защото сме едни и същи и в Брюксел и в Павел баня

Стара Загора. Централният лъч на Движение за права и свободи, отпред с ръководителя и лидер на листата на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ дойде в област Стара Загора. Проведоха се срещи с поданици на казанлъшките села Крън, Копринка и Хаджидимитрово. Това оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи .
" Ясната и поредна политика на Движение за права и свободи в годините е повода партията ни да има съществени позиции измежду европейските либерали. Брюксел има вяра на Движение за права и свободи и има доверие на Движение за права и свободи ", съобщи Карадайъ.
" Нас ни слушат в Европа, тъй като Движение за права и свободи води една и съща политика и в Брюксел, и в София, и в Стара Загора, и в Павел баня. Затова ни имат вяра. Ние нямаме двойни стандарти и двойни аршини. Имаме им доверието и вярата ", акцентира още Мустафа Карадайъ.
" Говори се за Европа на нациите. Европа би трябвало да е общия дом на всички. Ние би трябвало да останем разнообразни, тъй като в разликата е благосъстоянието. Ние би трябвало да сме разнообразни и в това разграничение, в случай че има обединяване се крие силата ", съобщи зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев по време на своето послание към събралите се на площада.
" Не заслужаваме да бъдем най-бедната страна в Европейски Съюз. Не заслужаваме на бъдем на последно място във всички ранглисти на Европейски Съюз. Не заслужаваме постоянно да ни сочат, че не си изпълняваме уговорките. Ние сме горди хора, които работят за страната си ", сподели ръководителят на Младежко Движение за права и свободи и евродепутат Илхан Кючюк.
" Трябва ни вашата поддръжка с цел да бъдем мощни в България и Европа и да се чува гласът на Движение за права и свободи. Нас освен ни чуват, а нас ни слушат и внимават какво споделяме ", акцентира евродепутатът Искра Михайлова.
На предизборния протест пред площада в общината участва и зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи и регионален ръководител на Движение за права и свободи Стара Загора Халил Летифов, общинските ръководители от региона и членове и симпатизанти на Движение за права и свободи.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР