Стара Загора. Точно в 10,30 ч. от Стара Загора към

...
Стара Загора. Точно в 10,30 ч. от Стара Загора към
Коментари Харесай

Стара Загора: Участниците в последния етап от 66-та Международна колоездачна обиколка на България потеглиха от града

Стара Загора. Точно в 10,30 ч. от Стара Загора към Пловдив потеглиха колоездачите, участници в последния стадий от 66-та Международна колоездачна обиколка на България. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Зам.-кметът на Стара Загора по спортните действия Красимира Чахова с пистолетен изстрел даде старта на колоната, предвождана от олимпийската вяра на Стара Загора и България Стефан Христов, участник в Олимпиадата в Рио 2017.
Финалът на предпоследния стадий от обиколката беше приветстван през вчерашния ден от жителите на Стара Загора, разгласен за „ Европейски град на спорта 2017 “. Носител на жълтата фланелка стана Виталий Бутс от Украйна, който измина 147.5 км трасе от Ивайловград до Стара Загора за 3ч.,24 мин. 36 сек. Станислав Башков от Беларус бе втори, а трети аржентинецът Николас Перес, който се състезава за тима на „ Хемус “, Троян. Зелената фланелка за най-активен играч от вчерашния предпоследен стадий бе за Ферит Джан Шамас от Турция.
От площада пред общината в Стара Цагора, по бул. „ Цар Симеон Велики ” и бул. „ Свети Патриарх Евтимий ”, колоната се насочи към околовръстния път в посока Богомилово, откъдето ще тръгне към финала в Пловдив.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР